hesa om livet efter Gastricby pass operation.

Alla inlägg under maj 2009

Av Helen - 18 maj 2009 08:21

Blir så jäkla upprörd och ARG av språket som används på internet.. Min dotter har blivit kallad hora, fitta och diversa andra mindre värda ord.. För hon gjorde slut med en kille hon har varit tillsammans med i 8 mån och blev ihop med en annan.. Tycker det är fördjävligt att man kan skriva såna saker.. men det är ju mycke så i den åldern.. men visst är det konstigt.. När en tjej har olika killar blir hon Hora, men när killar har fler tjejer, ja då skaffar han sej erfarenheter!!


jaja, nu ska jag lugna mej lite.. Har svept några koppar kaffe, så nu börjar man vakna till liv lite smått.. Trött idag när klockan ringde.. men solen lyser och det ser ut att bli ännu en härlig dag..


Ha det gott alla.. Kram

ANNONS
Av Helen - 17 maj 2009 16:10

YouTube - letter to dana-sonata arctica


Den är SÅ bra.. Tycker Treg kan öva in den på gitarr tills vi ses nästa gång ; )

ANNONS
Av Helen - 17 maj 2009 11:42

Vilken värme vi har idag.. Plus 18 gr redan, undrar hur varmt det blir idag ; ).. Pratade med min son i Östersund, och där blåste dom kalla vindarna än hi hi hi. Tycker min syster ska ta med våran mor och flytta hit.. Fast mamma vill ju inte ha sol hmmm blir svårt med delade tycken.


jaja, kaffet är urdrucket, frukosten avklarad liksom dushen.. har även spelat några omgångar race mot pelle.. Får se vad denna dag har att erbjuda..


Ha en fortsatt trevlig söndag!! Kram

Av Helen - 16 maj 2009 21:33

Har precis kollat på robinsson, tycker det är rätt bra.. Har tagit oss i kragen och varit på en promenad..

Gick till Ulla som bor ca 1 1/2 km bort och drack kaffe.. och tusan, vad det kändes att man inte gått på väldigt väldigt länge : ) men nu måste det bli ändring på det..

Men visst är det väl konstigt att man inte tar sej i kragen när man VET att man mår bättre av att röra på sej. Speciellt jag och min kompis verner (värken).. Men nehe då, man har den ena efter den andra ursäkten, för kallt, för varmt, för halt, för trött name it!!

Ja ja för att kompensera promenaden så blir det en ägg macka nu ; ).. Kram

Av Helen - 16 maj 2009 14:46

Idag vaknade jag först vid halv 9, oj så skönt med lördag morgon.. Men den känslan varade inte SÅ länge.. För nu är värken tillbaka.. Min kära trogne vän som aldrig sviker!!


Men blev en trevlig frukost tillsammans allihop, tycker det är mysigt när vi kan äta frukost med erika på helgerna.. Sen blev det att åka på apoteket och köpa värktabletter och erika åkte till en kompis.. Var till elicia en sväng, och sen på affären.. Har legat på spikmattan en stund och nu tror jag att det blir till att baka en kladdkaka.. Tänk att man aldrig ledsnar på den ; ) lägger sej som bomull på de redan befintliga volangerna man har.. Men det är SÅ gott!!


Annars lär kvällen bli lugn.. Var bjuden på fest igår kväll, men orkar inte hålla samma party tempo som våra vänner ;) Herregud var ju bara 2 veckor sen vi festade.. Inte pallar jag sånt, det gjorde man ju när man var 20..  Dom säger vi beter som pensionärer : / förstår inte vad dom menar med det ; )..


Ja ja nu blir det bak och kanske ett race i tv spel.. Ha en bra lördag.. Och syster! Flytta hit upp så får ni njuta av solen och SAND stränderna och slippa sten och regn : ).. Kram

Av Helen - 15 maj 2009 16:16

jemt å ständut!! Klejv opp tila i måranst och sluke tri koppa kaffe.. Sen ner te tvätt stugu en sväng.. Har tege ner gardinan å tvätte opp dom.. Sola skin å e e så varmt ute.. Komme nager å skull steda ta gåla här, men dom lämna nå härda av all löuva kvär.. Dotra komme så de vårte litte yatzy.. De henne vårte svårt och de står då stilltje i huvve.. Je kanske skriv nå mer framåt kvälla när gåbben ske kik på coops.. Men som sagt:


För de finns inger finare varels, än e rektu a jamtlandtöus. Hu e rent makalöus å hu blomster i hundrede år..


Kram

Av Helen - 15 maj 2009 16:14

Skriva blogg på jämtländska, men jag kan ju inte stava... Men jag kan ju skriva som det låter : ) och dom som kan förstår nog ändå.. Så jag gör ett försök : ).. Så håll till godo!!

Av Helen - 14 maj 2009 18:56

Visst är det vackert??

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se