hesa om livet efter Gastricby pass operation.

Alla inlägg under juni 2009

Av Helen - 16 juni 2009 09:03

vilket väder... Regn och kallt brrrr


Bara jag som är vaken nu och jag sitter här och försöker vara så tyst jag kan, men det är inte lätt... Sonen sover i vardagsrummet och det är väldigt svårt att smyga : ) kaffe MÅSTE man ju sätta på det första man gör... Allting låter så högt här.. Vattenkokaren, skåpluckorna, balkongdörren... Får se vad vi hittar på idag... Manne skulle behöva in till stan och köpa laddare så det kanske blir det..


Nej nu blir det lite mer kaffe, men kanske skriver mer sen... Ha en bra dag... Kram

Av Helen - 15 juni 2009 21:16

Sken solen när jag klev upp vid halv 9, men sen tittade den fram bara då och då och det har kommit lite regn me.. Har varit trött hela dagen och inte fått mycket gjort.. Dammsög och pelle ändrade kökslampan så man slipper få den i huvudet ; ).. Gjorde en pizza till middag med taco köttfärs och ananas på.. Smarrigt!


I går kom emelie, anders och Manne.. Hade gjort i ordning potatisgratäng, helstekt kotlettrad och rödvinssås tills dom skulle komma och det smakade väldigt gott de me.. Så vi får se vad vi ska roa Manne med den här veckan.. Som alltid när man får främmande är man ju inte så pengastark.. Men får väl köra runt och visa han havsbadet och gläntan och lite så där.. Hoppas på nån fin dag så man kan ta med lite fika i alla fall..


Nu blir det lite tv och kanske eventuellt en yatzy innan läggdax.. Ha en bra kväll.. Kram   *och lycka till emelie på ditt nya jobb*

Av Helen - 13 juni 2009 12:45

Ja det är min dag idag vad jag vet nu.. Grått väder ute men ändå rätt varmt.. Har tvättstugan till kl ett, så nu är all tvätt ren.. Skönt när det är gjort.. Ska renbädda sängen, så härligt att lägga sej i kväll..

Erika sover än.. Tjej gänget var hit en sväng igår kväll och sen gick dom ner till grill platsen här på området och grillade lite och blev väl även en massa fniss i vanlig ordning.. Hon var hemma vid tolv kanske..


I morgon kommer emelie, anders hem från östersund, så dom kommer in hit en sväng.. Vi ska beställa en present till elicia, vad skriver jag senare för jag vet inte om hon läser här ; ).. Min son kommer även i morgon och ska stanna en vecka... Det blir kul att få rå om han lite me..


Nej nu är det dax igen att gå till tvättstugan snart.. Men ha en bra lördag! Kram

Av Helen - 12 juni 2009 12:45

I morse tog erika examen i sporthallen.. Lite sång och spel och sen blev det tårta här.. Gott var det. Är stolt över henne, hon har verkligen gjort bra ifrån sej och hade G i alla ämnen och ett VG.. Helt klart godkänt..


Ska grilla flintastek till middag med potatissallad. Erika fick bestämma mat så då blev det de.. Sen ska väl tjej gänget träffas och grilla lite och eventuellt bada lite bastu.. Själv ska jag tvätta nu mellan ett å fyra : /.. Och den här gången ska jag INTE stoppa i maskinen så den inte hinner bli klar..


Ha en bra fredags kväll.... Kram

Av Helen - 10 juni 2009 20:21

Ja idag har vi haft riktig sommar värme för första gången på länge tycker jag.. det har varit riktigt skönt..


Har varit i gamla lägenheten och plockat ner det sista och slängt massa skräp på bredviksberget.. Men vart ska vi göra av allt här.. tycker vi har fullt nu.. Och ändå har vi bra mycke större lägenhet nu, konstigt ; )..


Tog en kopp kaffe hos en kompis innan vi for hem å fixa med middag.. Snodde ihop lite pytt i panna..


Har varit väldigt stel i nacken idag, så nu efter middagen tog jag och pelle och badade bastu.. Och gud SÅ skönt det var.. Man blev verkligen het ; ) eller hetare!!


Nu blir det lite "computer hero" innan lite tv.. Lär sova gott i natt..


Kram på er..



Av Helen - 8 juni 2009 11:51

Vaknade med ett strålande väder och varmt, och oj vad skönt det var.. Men nu hopar molnen sej på himlen så den lär försvinna snart.. Erika är hemma idag, har nå operation dagsverke.. Får se om man kan tjata på hon så hon får nån ordning på rummet sitt nångång : / händer inte mycket där inne..


Elicia (dotter) fyller 19 år idag, så jag har bakat "mommatårta" med jordgubbar emellan som hon beställt.. Hon får en liten grej nu bara eftersom det tryter i kassan den här månaden.. Så ikväll blir det tårta.. Får se om man kan hålla sej tills dess när den står här i kylen ; )..


Ha det gott.. Kram

Av Helen - 7 juni 2009 09:34

Så jag hann dricka mitt morgonkaffe ute i solen på balkongen ; ).. Men nu har molnen hopat sej igen.. Och det blåser lite småkyligt.. Vart är sommaren??


Igår gjorde vi absolut ingenting.. Diskade, baka en sockerkaka och grillade middag.. Och det var faktiskt skönt.. För nu är alla lådor upp packade och på plats.. Men vi har ju mer att hämta : / och jag fattar inte vart det ska få plats!! Vi har fullt överallt nu..


I morgon fyller min flicka 19 år och har beställt tårta av mej, så den ska jag nog göra idag...


Ha det gott alla.. Kram

Av Helen - 6 juni 2009 12:24

Att jag klev upp vid halv 9 och skulle på toa.. Upptäckte då att toagolvet var fullt med vatten och det var stopp i avloppet, så det bubblade upp vatten under badkaret.. Som tur är har vi en toa till.. Men erika blev ju inte så jätteglad när man kom in och lånade hennes för då vaknade hon. Men nu har dom efter lång väntan varit hit och fixat stoppet, så nu ska det väl fungera..


Är så otroligt trött efter flytten.. Fattar inte.. Men måste ta oss i kragen och göra det sista i gamla lägenheten nångång...


Lilla mamma blev sjuk, svårt med andningen så hon ligger på sjukhus.. Fick samtal av min lillasyster.. Hon sa det var rätt illa och att hon åkt ambulans in och låg på Intensiven.. Oj så rädd jag blev.. Så fruktansvärt.. Men mamma repade sej i alla fall och nu ligger hon på lungavdelningen.. Pratade med hon igår, hon är tungandad men hon får ju åtmindstonde behandling och är under uppsikt nu.. Och jag fick en tankeställare.. Jag ska ha en penga buffert på fall man måste hasta ner.. Skulle inte vara kul att mamma blev sjuk åsså kan man inte åka ner för man har inga pengar..


I dag är det nationaldagen.. Men vi firar inte så hårt för det.. Blir grillat till middag i alla fall, med potatissallad.. Gott..


Nej nu ska jag kolla till min sockerkaka som jag har i ugnen.. Alltid gott med något till kaffet..


Ha en bra dag.. kram

Ovido - Quiz & Flashcards