hesa om livet efter Gastricby pass operation.

Alla inlägg under september 2009

Av Helen - 2 september 2009 08:22

Ja igår blev det totalt fel i bloggen.. Skulle titta på en dokumentär som jag av någon anledning fick för mej var på tv kl 20.00 Men det var ju inte det.. Det var ju om kvinnan i USA som födde 8 barn och som nu hade 14 barn!!! Ja ja så kan det bli ; ) Har varit lite förvirrad några dagar nu..


I dag regnar det, tråkigt! Har tvättstugan kl 10 så man har fullt upp med det.. Måste på coop och inhandla lite smågrejer..


Hoppas allt går bra med lilla mamma som las in på sjukhus igår.. Hon får nog hem syrgas nu.. Men det är ju bra hon får behandling i alla fall.. Hon brukar bli lite bättre sen hon legat på sjukhus några dagar.. Puss på dej..


Händer inte så mycket här och änns som man börjar få bloggtorka.. 


Har fått förfrågningar om vi vill ha hund.. Jag både vill och inte vill.. Och Pelle är svår att övertala verkar det som ; ).. Är ju ett himla jobb samtidigt som man verkligen måste ut.. Och vi bor ju helt perfekt för hund.. Är en halvstor ras.. Blandning med lite allt möjligt.. Kanske lägger ut bild sen.. Ja vi får se vad som händer..


Är det någon bloggare som vet hur man lägger ut fler bilder samma dag?? Har sett de som har det, men inte kommit på hur man gör..


Ha en bra dag.. Kram

ANNONS
Av Helen - 1 september 2009 19:27

Följde elicia på bebiskontroll idag.. Hon växer och frodas och allt var bara bra.. Nu är det bara 22 dagar kvar ; ).. Spännande värre..


Har varit på en promenad med pelle nu på kvälls kvisten.. Riktigt riktigt skönt faktiskt.. Och nog visste jag att kondisen var urusel, men inte SÅ usel..


Blir en väldigt kort blogg för nu kom elicia och vill spela yatzy ; ).. Och kl 8 ska man ju kolla på tv.. En dokumentär om en tvåbarns mamma som blev mördad av sin före detta.. Huvva vad hemskt..


Jag får återkomma i morgon.. Tack och hej.. Kram

ANNONS
Av Helen - 1 september 2009 08:45

Blev nytt rekord i antal unika besökare i Augusti.. Hela 172 st.. Kul..


Skriver kanske mer sen.. Orkar inte nu.. Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se