hesa om livet efter Gastricby pass operation.

Senaste inläggen

Av Helen - 17 oktober 2011 11:00

Ja, jag fortsätter ha kvar den här bloggen.. Ska se om jag kan bli lite mer aktiv bara  .. För som en kompis sa så är det ju kul att blicka tillbaka senare och se vad man skrivit.. 


Jag har ju en hel del att skriva om, men vet inte hur pass privat man kan vara.. Mycket har hänt det senaste året.. Alldeles för mycket! Och ibland vill jag skriva här, men håller tillbaka för jag vet inte vilka som läser.. Vill ju inte att det skriver ska komma i "fel" ögon..


Ja ja, får se vad som händer!! Ha det gott.. Kram


Av Helen - 7 oktober 2011 18:18

Tror jag slutar bloggar här.. Har som inga läsare, och glömmer jämt bort att skriva, fast det händer grejer och jag har typ hela dagen på mig.. Kanske startar en annan blogg på nån sida..

Av Helen - 2 september 2011 08:24

  Bad min dotter göra före och efter bild på mig.. Dessvärre fanns det INTE många bilder på mig från när jag var STOR.. Men man ser ju en klar skillnad ; )


Alltså helt otroligt att man varit så stor.. -41 kilo mellan bilderna. Inte konstigt allt känns lättare nu för tiden ; )

Av Helen - 29 augusti 2011 14:22

Nej, det blir inte ofta jag skriver blogg nu för tiden : /.. Vet inte varför, jag har ju nåt att skriva om.. Om jag vill ; )


Hatar min kropp.. Dels kommer jag aldrig igång med träningen igen, vilket medför VÄRK, vilket medför rastlöshet.. Fasen om man kunde sparka sig själv i rumpan.. Kanske jag kan förresten, har inte provat!! Ja och tränar jag inte eller rör på mig så går jag ju heller naturligvis inte ner i vikt.. Så det pendlar mellan 76 och 77 kg.. VILL ju ner till under 70 så jag får fundera på ny operation.. Skulle ju vilja bestämma mig så fort som möjligt för det lär vara kö..


Ja ja, annars flyter livet på.. Börjar gå lättare med allt som hänt.. Blir som att det lättar lite med tiden och man "vänjer" sig på nå vis.. Men en sak kommer jag nog inte vänja mig vid, en del vet vad.. Och DET är jobbigt.. Men är ju för alla inblandades bästa och kommer bli bra i framtiden hoppas jag..


Idag är det tvätt som gäller.. Tråkigt men skönt när det är gjort ; )...


Ska be min dotter hjälpa mig göra före och efter bild så ska jag lägga ut här.. JAG är inte så teknisk : /..


Ja ja inte många som läser den här bloggen, men hoppas jag är saknad av någon i alla fall : )


Ha det gott alla.. Kram


Av Helen - 4 augusti 2011 19:22

Vägde mig för nån dag sen och hade GÅTT UPP!! 1 kg upp, första gången jag går upp i vikt sen jag gjorde op.. Känner nästan panik nu.. Vad händer!! Så nu provar jag hålla igen på godsaker och minska portionerna : /..


Annars rullar livet på... Jag och min dotter tog en semester vecka ner till Östersund.. hade otur med vädret som vanligt, så det regnade nästan varje dag.. Men den dagen vi skulle hem visade solen sig från den bästa sidan naturligtvis..


Men man fick ju rå om mamma och träffa syskon, så det var värt det ändå!


Träffar Cecilia då och då.( barnbarn ). Hon är så stor och har börjat kryp dra sig framåt nu.. Ett riktigt charmtroll ; )..


Ha en bra kväll.. Kram

Av Helen - 18 juli 2011 11:29

Ja det känns så otroligt skönt att jag nu gjort något som fått mig att få lite mer ro i själen! Har träffat en liten härlig tjej, som jag har bävat för att träffa för jag trodde det skulle bli så jobbigt..


Men det var bara härligt härligt och jag fick ett inre lugn... Fick även träffa öppna, god hjärtade människor som har öppnat sitt hjärta för denna lilla och det kändes så skönt..


Nu när kontakten är tagen är det bara att fortsätta och jag tror allt kommer bli bra.. Jobbigt men bra!!


För övrigt så är det otroligt kvalmigt ute idag.. Har tänkt åka och träna, får se hur det blir efter lunch.. Men måste nog sparka mig iväg..


Åker ner till Östersund på Onsdag och blir där några dagar så då blir det ingen träning.. Klarar nog bil resan bättre med med lite träning idag ; )..


Ska bli riktigt kul att få åka ner och rå om min gamla mamma ett par dagar.. Sambon är hemma med katten Stefan..


Ja ja ha en bra dag.. Kram

Av Helen - 14 juli 2011 13:15

Nu ska jag skriva om nåt högst personligt, men ack inte så litet problem..


Det handlar om en kropp som genomgått en stor förändring. När man tappat 40 kg på 1 år 2 månader säger det sej självt att varken hjärna eller kropp hänger med.. Att det hänger lite på låren och rumpan, det kan jag ta... Men inte att magen hänger, det blir varmt, svårt hitta kläder som sitter snyggt, och ser inte bra ut på MIG tycker jag..


Sen är det brösten... Har alltid varit nöjd över mina bröst och över hur dom sett ut.. Men det var INNAN operationen.. Nu är dom hängiga och helt TOMMA.. Alltså bara några skinnlappar som hänger!!


Och jag känner mej enormt okvinnlig just nu.. Skäms att visa mig naken! Har inte tänkt på att brösten är en så stor del av ens kvinnlighet som det faktiskt är.. Åtmindstonde för mig..


Så som jag känner nu så ska jag kämpa mig ner till normal BMI och sedan operera både bröst och mage.. Men blir man nöjd sen? Ja det vet man ju inte förrän efteråt, men jag tror jag kommer vara nöjdare då än vad jag är nu..


Vad tycker ni andra? Skriv gärna och kommentera.. Kram

Av Helen - 4 juli 2011 08:09

Ja inte är man nån höjdar bloggare som uppdaterar hela tiden : /.. Hänt mycket här men har som inte haft lusten att skriva..


Midsommar har passerat, och det blev en trevlig helg i en stuga med god mat, lekar och gott vin..


Har haft besök av syster från Östersund med barn 1 vecka.. Alltid lika trevligt.. Blev mycket bad och sol. Blev även en båttur i Lule skärgård.. Mycket trevligt!


Men det bästa av allt är att min yngsta dotter är hemma igen efter 5 månader.. Saknat henne så otroligt mycket och det blev ett inre lugn hos mig nu när hon är hemma.. Tror hon tyckte detsamma, att det var skönt att vara hemma igen..


Mitt barnbarn Cecilia växer så det knakar.. Har blivit 6 månader nu och sitter själv..

  Hon är så söt.. Känns tråkigt man missat så mycket av hennes bebis tid.. Men får ta igen det senare.. Momma älskar dig!!


Får skriva mer senare.. Ha en toppen dag.. Kram

Presentation


Jag som skriver här!

Omröstning

Är du kille eller tjej?
 Kille
 Tjej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se