hesa om livet efter Gastricby pass operation.

Alla inlägg under maj 2009

Av Helen - 14 maj 2009 18:55

Så du vet vart ni ska åka ; )

ANNONS
Av Helen - 14 maj 2009 18:33

Vi har nu på kvälls kvisten och 32 gr i solen.. Helt otroligt!! Men snart blir det FÖR varmt, så då sitter man och ojar sej över att det är för varmt ; )..


Har tvättat idag. Tvättade kuddarna med.. Härligt.. Får se om jag hinner tvätta täckena me.. Gardinerna i köket åker ner i morgon så man får tvätta dom.. Vad skönt att slippa så många fönster sen när man flyttar.. Kanske man har råd att byta gardiner oftare.. Nu har jag 3 st köksfönster och sen får jag bara 1..


Hela gänget tonårs tjejer (5 st) kom idag för dom hade hål timme på skolan, så dom fnissade här och gjorde kladd kaka innan det bar av igen tillbaka till skolan.. Och oj, så tyst och skönt det blev när dörren stängdes : ) men dom är härliga me! Elicia kom en sväng, blev ju förstås en yatzy!


Stekte torskfilé och kokade potatis till middag och dillsås.. lite svårt att göra vissa saker med havremjölk tycker jag.. Smakar så mycket havre ibland.. Men det funkar ju..


nej nu blir det en panna kaffe.. Ha en skön kväll.. Kram

ANNONS
Av Helen - 14 maj 2009 10:30

Är rabatterna rensade och buskarna ansade och lite löv borta.. Så nu behöver hon inte titta snett på det.. Men som vanligt kom hon ut när jag höll på och frågade fint hur jag skulle göra!! Vadå göra, inte tänker jag lägga ner massa tid och pengar på fastighetsskötsel!! Och absolut inte nu när vi ska flytta, så jag har grovrensat lite..


Kaffet är uppdrucket, har hunnit sätta på en ny, frukosten är avklarad.. Har som vanligt vunnit några race i tv spel me ; ).. Har tvättstugan idag och i morgon.. Funderar på om jag ska ta ner köksgardinerna och tvätta dom.. Man kan väl vara utan gardiner i 2 veckor! Skönt att få allt rent innan man flyttar..


Igår var Elicia hit en sväng för att spela lite Yatzy! Hon hade till och med ritat klart rutor på pappret, eftersom jag aldrig kommer ihåg att köpa yatzy block ; )..


Fått kommentarer på min blogg.. Gud vad glad jag blev, samtidigt fick jag en tankeställare.. Kanske måste bli bättre på att kommentera bloggar jag me, dom kanske blir lika glad som jag : )..


Ha en bra dag i solen.. Kram

Av Helen - 13 maj 2009 18:25

Gjorde förstås samma misstag IGEN... Hade skrivit blogg och skulle ladda upp denna "krattar" bild och glömmer förstås att SPARA inlägget först.. Så POFF är det borta och jag orkar inte skriva en gång till : ( NÄR SKA JAG LÄRA MEJ!!!!

Av Helen - 13 maj 2009 08:27

Vad som händer idag.. Har precis druckit mina 3 koppar kaffe och erika har gått till skolan.. Kan tala om att det är inte lätt att få till två inlägg här varje dag ha ha ha.. Alldeles som det händer jätte mycket här då.. Just nu består dagarna med packning av grejer.. Lite tv spel mellan varven.. Och självklart måste man vila på spikmattan när man jobbar hårt ; )..


Skulle behöva ut och rensa i rabatterna och krattat löv.. Min kära grann tant tittar snett varje gång hon är ut.. Det var längesedan hon gjorde sånt på "sin" halva.. Men vad fasen, är ju absolut inte våran uppgift egentligen, och nu när man ska flytta känns det inte lika kul att göra det eftersom man gör det åt någon annan..


Ja nu ska jag gå å koka ägg i alla fall och snart äta frukost.. men ha det gott.. Kram

Av Helen - 12 maj 2009 18:51

Men vad ska jag skriva om nu då???? Står stilla.. Hmm måste tänka!!!


Äsch, det får bli lite allt möjligt!!


Längtar tills vi flyttar... Ska bli underbart att få stort, mycket plats.. Service bättre än här.. Och nära till bastu.. Oj vad vi ska slita på den ; )


Längtar efter lillasyster, hoppas dom kommer upp en vecka i sommar..

Längtar efter mamma, vi åker väl ner i sommar.. Ska prova stanna 2 veckor i alla fall så man hinner med det man vill..

Längtar efter att bli smal, ja jag vet.. Men tänk vad härligt.. Då kan man ligga på stranden i bikini och få njuta av solen..


Ja det var lite om längtan det.. 


Men nu blev det stopp på hjärncellerna totalt, så jag får återkomma i morgon.. Ha en bra kväll.. Kram

Av Helen - 12 maj 2009 18:40

lillasyster och få till åtminstonde ett inlägg idag ; ).. Soligt och skönt ute.. Men bara solen som värmer, när den går i moln blir det kallt..


Har packat mycket saker från köket idag.. det är ju mycket man inte använder så nu är det rätt tomt.. Elicia skjutsade hem Erika och då blev det förstås kladdkaka och yatzy med henne.. Jag sa åt henne att börja mäta sej runt bebis magen och idag mätte hon 92 cm runt.. Hon har kommit till vecka 21 i morgon och magen växer så det knakar..


Har inte hunnit med så mycket mer än packning och tv spel förstås ; ).. ätit mat.. och nu är det cops och det tycker jag inte så mycket om så då sitter jag här i stället..


Ha en bra kväll... Kram 

Av Helen - 11 maj 2009 21:23

Nu är jag arg.. Hade skrivit en LÅNG blogg tillägnad min lilla syster.. Åsså skulle jag ladda upp bild, och glömmer att spara inlägget först, vilket betyder att ALLT jag skrev raderades : (.. Men ni får titta på en fin sol nedgång i alla fall ; ). Och syster får vänta tills i morgon att läsa en ny blogg..


För nu ska jag snart sova.. Skönhetssömnen ni vet ; ).. Och jag behöver sova LÄNGE om det ska bita på mej.. Så god natt alla ni.. Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se